Przyjmujemy zamówienia

telefoniczne oraz mailowe na catering

       Menu 08-12.07.2019

PONIEDZIAŁEK

I.Jarzynowa(450 ml.)

II.Gulasz(120g) ziemniaki(200g.)surówka(120g) 

WTOREK

I. Krupnik(450ml)

II Pierś z kurczaka(120g)ziemniaki(200g)surówka(120g) 

ŚRODA

I.Ogórkowa(450ml)

II.Golabki(240g)ziemniaki(200g)

CZWARTEK

I.Barszcz czerwony zabielany(450 ml.)

II.Mielony(120g)ziemniaki(200g)surówka(120g)

PIĄTEK

I.Zalewajka (450 ml.)

II. Ryba (120 g.), ziemniaki (200 g.), surówka (120 g.)

    Knedle z truskawkami(440g)      

 

 

 

 

 

   

   

ALERGENY:  JAJA,MĄKA PSZENNA,ŚMIETANA,PIETRUSZKA,RYBA,SELER, GORCZYCA