Przyjmujemy zamówienia

telefoniczne oraz mailowe na catering

       Menu 20-24.05.2019

PONIEDZIAŁEK

I.Pomidorowa z makaronem lub ryżem(450 ml.)

II.Kotlet po ułańsku(120g) ziemniaki(200g.)surówka(120g) 

WTOREK

I. Ogórkowa(450ml)

II Gulasz(120g)ziemniaki(200g)surówka(120g)  

Kapusta z grochem(440g)

ŚRODA

I.Fasolowa(450ml)

II.Pierś z kurczaka(120g)ziemniaki(200g)surówka(120g

CZWARTEK

I.Kapuśniak z mlodej kapusty(450 ml.)

II.Kluski śląskie nadziewane(320g.)surówka(120g)

   Wątróbka(120g)ziemniaki(200g)surówka(120g)  

PIĄTEK

I.Zalewajka (450 ml.)

II. Ryba (120 g.), ziemniaki (200 g.), surówka (120 g.)      

 

 

 

 

 

   

   

ALERGENY:  JAJA,MĄKA PSZENNA,ŚMIETANA,PIETRUSZKA,RYBA,SELER, GORCZYCA