Zrealizowane Kursy

eu

Kursy komputerowe zrealizowane w ramach projektu "Aktywnym być!"

Zrealizowaliśmy już w ramach projektu "Aktywnym być!" pięć edycji kursów komputerowych, w których udział wzięło łącznie 50 osób (po 10 osób w każdym 48-godzinnym kursie). Kursy, podczas których uczestnicy projektu uczyli się m.in. podstaw pracy z komputerem, obsługi poczty e-mail, korzystania z Internetu (w tym z różnych przeglądarek, zasobów sieci oraz z portali społecznościowych) odbyły się w siedzibie FUNDACJI "OSTOJA" IMIENIEM SIOSTRY KLARYSKI STANISŁAWY Z OPOCZNA (ul. Westerplatte 2, 26-300 Opoczno). Termin realizacji kursów:

Edycja 1: 30.12.2019 - 09.01.2020
Edycja 2: 20.01.2020 - 27.01.2020
Edycja 3: 03.02.2020 - 08.02.2020
Edycja 4: 10.02.2020 - 15.02.2020
Edycja 5: 17.02.2020 - 22.02.2020

kk1
kk2
kk3

Zrealizowaliśmy już Kurs administracyjno-biurowy w ramach projektu "Aktywnym być!"

Zrealizowaliśmy już w ramach projektu "Aktywnym być!" pierwszy 50-godzinny kurs zawodowy ("Kurs administracyjno-biurowy"), w którym udział wzięło 5 osób. Kurs odbył się w siedzibie FUNDACJI "OSTOJA" IMIENIEM SIOSTRY KLARYSKI STANISŁAWY Z OPOCZNA (ul. Westerplatte 2, 26-300 Opoczno) w okresie od 10.01.2020 do 17.01.2020 r.
Poniżej fotorelacja ze zrealizowanego kursu!

kurs admin biur

kuch1
kuch2
kuch3

Zrealizowaliśmy kolejne szkolenie w ramach projektu "Aktywnym być!": "Kucharz małej gastronomii"

Zrealizowaliśmy  w ramach projektu "Aktywnym być!" kolejne 50-godzinne szkolenie zawodowe ("Kucharz małej gastronomii"), w którym udział wzięło 10 osób. Szkolenie odbyło się w siedzibie FUNDACJI "OSTOJA" IMIENIEM SIOSTRY KLARYSKI STANISŁAWY Z OPOCZNA (ul. Westerplatte 2, 26-300 Opoczno) w okresie od 02.03.2020 do 09.03.2020 r.

kuch4
kuch6

"FLORYSTA" - zrealizowaliśmy kolejne szkolenie w ramach projektu "Aktywnym być!"

Zrealizowaliśmy  w ramach projektu "Aktywnym być!" kolejne 50-godzinne szkolenie zawodowe pn. "Florysta", w którym udział wzięło 10 osób. Szkolenie odbyło się w siedzibie FUNDACJI "OSTOJA" IMIENIEM SIOSTRY KLARYSKI STANISŁAWY Z OPOCZNA (ul. Westerplatte 2, 26-300 Opoczno) w okresie od 03.08.2020 do 10.08.2020 r.

flor5
flor1
flor7

KELNER" - zrealizowaliśmy kolejne szkolenie w ramach projektu "Aktywnym być!"

kel5
kel7

Zrealizowaliśmy  w ramach projektu "Aktywnym być!" kolejne 50-godzinne szkolenie zawodowe pn. "Kelner", w którym udział wzięło 10 osób. Szkolenie odbyło się w siedzibie FUNDACJI "OSTOJA" IMIENIEM SIOSTRY KLARYSKI STANISŁAWY Z OPOCZNA (ul. Westerplatte 2, 26-300 Opoczno) w okresie od 26.08.2020 do 02.09.2020 r.

kel2
kel5